Leesbalans leesserie AVI M5 t/m E6

* De Leesbalans leesserie kan gebruikt worden door alle kinderen die leren lezen
* Daarnaast is de serie door de opbouw met name geschikt voor kinderen met leesproblemen, dyslexie of een te kleine woordenschat
* AVI M5 t/m E6
Voor kinderen met leesproblemen en dyslexie. De Leesbalans leesserie kan gebruikt worden door alle kinderen die leren lezen. Daarnaast is de serie door de opbouw met name geschikt voor kinderen met leesproblemen, dyslexie of een te kleine woordenschat. De boekjes zijn laagdrempelig, met veel kleurige illustraties. Moeilijke woorden worden van tevoren even geoefend. Alle boekjes zijn door kinderen ingesproken op meelees-cd’s. Door al luisterend mee te lezen wordt de leessnelheid verhoogd, maar er kan ook makkelijk even gepauzeerd worden. De boekjes zijn ingedeeld volgens de door het Cito vastgestelde nieuwe AVI- niveaus. Er zijn 8 boekjes voor elk niveau, van AVI M5 t/m AVI E6.

Extra informatie (PDF)

Voorbeeld Dol op pim (PDF)

Voorbeeld Een verrassing op pootjes (PDF)
Inhoud De Leesbalans leesserie AVI M5 t/m E6 bestaat uit:
1 opbergbox met 32 x 2 boekjes, is in totaal 64 boekjes (formaat 210 x 150 mm), een handleiding en meelees-cd’s. De serie bevat van ieder boekje 2 exemplaren. Daardoor is de serie ook te gebruiken voor tutorlezen.
Onderwerpen Beginnende geletterdheid, Dyslexie, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Oudere leerlingen
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 88300

Tips, suggesties, adviezen

€ 265,00 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: