> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Folders Articulatie en verstaanbaarheid

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop:
1. Afwijkende mondgewoonten
2. Taal
3. Meertaligheid
4. Stotteren
5. Adem en Stem
6. Gehoor
7. Articulatie en verstaanbaarheid
8. Auditieve vaardigheden
9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen
7. Articulatie en verstaanbaarheid
Bij het leren spreken spelen de volgende vaardigheden een rol. Het leren articuleren van verschillende spraakklanken en het leren combineren van deze klanken om te komen tot betekenisvolle spraak. Een kind begint meestal met de klanken die weinig coördinatie van de mondspieren vereisen, zoals de /a/, /i/, /u/ en /p/,/m/ en /t/. Een articulatiestoornis is een uitspraakstoornis t.g.v. het onvoldoende waarnemen van klanken en/of het onvoldoende vormen van klanken. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij articulatie en verstaanbaarheid.
Inhoud Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89782

Tips, suggesties, adviezen

€ 9,80 (incl. 21% BTW)