> Mis geen aanbiedingen 

> Gratis kopieerbladen

> Actuele informatie
                        


 
  Word Facebook-Fan voor nieuws en tips rondom het thema leren.  Volg ons op Twitter voor nieuws en tips rondom het thema leren.
Close [x]

Folders Taal

Pakket folders van 9 logopedische aandachtsgebieden ‘Logopedie in een notendop’. Overzicht van alle logopedische stoornissen met tips voor ouders, leerkracht en signaleringslijst. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.

Overzicht folders Logopedie in een notendop:
1. Afwijkende mondgewoonten
2. Taal
3. Meertaligheid
4. Stotteren
5. Adem en Stem
6. Gehoor
7. Articulatie en verstaanbaarheid
8. Auditieve vaardigheden
9. Dyslexie: lees en spellingsproblemen
2. Taal
Wanneer een kind de taal niet goed kan begrijpen of gebruiken, heeft dat gevolgen voor zijn verdere ontwikkeling: communicatieproblemen, emotionele problemen, gedragsproblemen en leerproblemen. Met een zwak taalbegrip is het begrijpen van wat de leerkracht zegt en wat er aan geschreven instructies in je boek staat, heel moeilijk. Doordat een kind de juiste woorden niet goed kan vinden is het voor dat kind moeilijker om uit te drukken wat hij denkt. Deze folder geeft hulp, tips en adviezen bij Taalproblemen.
Inhoud Eén van de 9 logopedische aandachtsgebieden als pakket, elk 25 stuks formaat A4 in wikkel gevouwen naar formaat circa 99 x 210 mm. In totaal 25 folders. Heel handig voor leerkrachten en ouders en mooi vormgegeven in kleur.
Onderwerpen Logopedie, Taalvaardigheden
Bestelnummer 89777

Tips, suggesties, adviezen

€ 9,80 (incl. 21% BTW)