BookBuddy

Wat is de BookBuddy?
De Book Buddy is een multifunctionele boekenstandaard voor boeken van verschillende formaten voor iedere leerling. De Book Buddy zorgt ervoor dat leerlingen een goede, constante en ontspannen leeshouding kunnen aannemen. Leerlingen lezen geconcentreerder met de Book Buddy en ervaren het als minder vermoeiend. Op deze manier lezen leerlingen met meer motivatie en plezier.
Waar en door wie wordt de BookBuddy gebruikt?
De BookBuddy is voor iedere leerling die behoefte heeft om in een natuurlijke en ontspannen houding te lezen. De BookBuddy kan gebruikt worden tijdens alle leesmomenten binnen de klas. Ook kan de BookBuddy ondersteunen bij het maken van opdrachten zoals het werken met kaarten. De BookBuddy is niet alleen geschikt voor leesboeken maar ook voor bijvoorbeeld reken- en taalboeken waar leerlingen uit werken.

Hoe wordt de BookBuddy gebruikt?
De BookBuddy bestaat uit twee losse delen die een leerling simpel in elkaar kan schuiven. Mocht een leerling klaar zijn met lezen dan kan de BookBuddy eenvoudig uit elkaar gehaald worden en plat en efficiënt worden opgeborgen. Bijvoorbeeld in het laadje van een leerlingentafel en/of in de centrale opbergkast. De BookBuddy is gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout en is door zijn constructie stevig en stabiel.

Praktijktest BookBuddy, ervaring van de leerlingen:
We vinden de BookBuddy erg handig en prettig om mee te lezen. Met de BookBuddy kunnen we een betere leeshouding aannemen waardoor we meer ontspannen kunnen lezen. Ook kunnen we met de BookBuddy ons beter concentreren tijdens het lezen. We gebruiken hem niet alleen voor leesboeken maar ook voor bijvoorbeeld rekenboeken.
Inhoud • Materiaal: FSC gecertificeerd berken multiplex
• Formaat A4
Bestelnummer 88428

Tips, suggesties, adviezen

€ 16,90 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Gehoorbeschermer voor kinderen

Gehoorbeschermer voor kinderen

€ 19,95 (incl. 21% BTW)
Speelkaartenhouder

Speelkaartenhouder

€ 6,80 (incl. 21% BTW)
Leesliniaal

Leesliniaal

€ 15,90 (incl. 21% BTW)
Leesvenster

Leesvenster

€ 23,90 (incl. 21% BTW)