Bekijk het maar! Emotiekaarten

Een uitgave in de lijn van Suus & Luuk; materiaal ontwikkeld door logopedisten waarbij spelenderwijs een beroep wordt gedaan op luisteren, praten, denken en doen met als doel de spraak- en taalontwikkeling te stimuleren.
De afbeeldingen van Bekijk het maar! met Suus & Luuk zijn geschikt voor kinderen met een ontwikkelingsleeftijd vanaf 3-3½ tot ongeveer 10 jaar. De verdiepingsvragen en spelsuggesties zijn vooral gericht op kinderen met een ontwikkelingsleeftijd van 4 à 5 jaar en ouder. Bekijk het maar! met Suus & Luuk is zowel inzetbaar voor taalstimulering, als voor gesprekken over emoties/gevoelens en gedrag.

Het materiaal kan gebruikt worden in de individuele en (kleine) groepsetting. Bekijk het maar! met Suus & Luuk kan zowel afzonderlijk als in combinatie met of aanvullend op de Suus & Luuk themaboeken gebruikt worden.
Inhoud Deze set bevat: Een handleiding, 3 instructiekaarten (vraag- en spelsuggesties), 32 kaarten onderverdeeld in 16 “jongens” kaarten (Luuk) en 16 “meisjes” kaarten (Suus) met de volgende emoties/gevoelens en gedrag:
boos
blij
verdrietig
bang
pijn
jaloers
verrast
trots
moe
houden van
teleurgesteld
schrikken
gemeen
gek/raar doen
moeilijk
makkelijk
Onderwerpen Logopedie, Remedial Teaching, Taalvaardigheden
Groep/Leeftijd Groep 1/2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen, Beeldverhalen, Handelingsgericht materiaal
Bestelnummer 89054

Tips, suggesties, adviezen

€ 29,95 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Suus & Luuk Staan op!

Suus & Luuk Staan op!

€ 10,00 (incl. 21% BTW)