Articulatie in de praktijk: Consonanten

* Nieuwe uitgave Leren articuleren
* Zie bestelnummer 87526
* Oefeningen voor het articuleren van de medeklinkers of consonanten
* Alle medeklinkers en hun verbindingen worden doorlopen in begin-, midden- en eindpositie
Deze volledig herwerkte uitgave bevat allerlei oefeningen voor het articuleren van de medeklinkers of consonanten van het Nederlands. Alle medeklinkers en hun verbindingen worden doorlopen in begin-, midden- en eindpositie en zowel in lettergrepen en woorden als op het niveau van zinnen en teksten.

Naast gemengde oefeningen worden ook discriminatieoefeningen aan de hand van minimale paren en wisselrijen aangeboden. Waar mogelijk wordt eenvoudig oefenmateriaal, bedoeld voor kinderen, opgenomen, naast meer complexe woorden en zinnen voor volwassen taalgebruikers.

Dit oefenboek is een hulpmiddel voor wie te maken heeft met het inoefenen, bijschaven of verbeteren van de uitspraak, bij zichzelf, als leraar of als therapeut.

Greet Huybrechts studeerde logopedie aan de Katholieke Vlaamse Hogeschool te Antwerpen. De medewerkers aan deze herwerkte versie zijn allen verbonden aan de afdeling KNO/Logopedie van de Universitaire Ziekenhuizen te Leuven en aan de licentiaatsopleiding Logopedie en Audiologie van de K.U. Leuven.
Inhoud 128/280 pagina’s, formaat 245 x 170 mm.
Onderwerpen Logopedie
Media/materialen Werkbladen, kopieerbladen
Bestelnummer 87501

Tips, suggesties, adviezen

€ 38,25 (incl. 9% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

K2-Brochure

K2-Brochure

€ 0,00 (incl. 9% BTW)
Toverwoorden Heksenspreuken

Toverwoorden Heksenspreuken

€ 76,90 (incl. 21% BTW)