Dag in Dag uit

Hoe begint een dag van Martijn en Julia en hoe eindigt hij? Wat doen beiden na het opstaan? Hoe poetsen ze hun tanden, douchen ze zich of gaan ze naar de wc?
De zes verhalen bestaan telkens uit zes aparte afbeeldingen. Onderwerpen als zelfstandigheid, hygiëne en veiligheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Taal en taalgebruik zijn essentiële onderdelen in de onderlinge communicatie. Door middel van visuele ondersteuning kunnen kind en begeleider aan de hand van verschillende opdrachten komen tot taalgebruik en taalverdieping.

In de groepen 3 t/m 8 kan het worden gebruikt om schrijf- en leesvaardigheid te stimuleren. Het programma is praktisch in gebruik en geschikt voor leerkrachten, remedial teachers en logopedisten. De opdrachten lenen zich voor individuele begeleiding of in een klein groepje van drie tot zes kinderen, maar zijn ook klassikaal te gebruiken.
Inhoud 36 afbeeldingen 130 x 120 mm, verdeeld in 6 verhalen van elk 6 kleurige geïllustreerde afbeeldingen. 80 pagina’s met beeldverhalen en leesteksten van verschillende moeilijkheidsgraad.
Onderwerpen Taalvaardigheden, Visuele waarneming
Groep/Leeftijd Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7
Media/materialen Beeldverhalen
Bestelnummer 16200
€ 59,80 (incl. 21% BTW)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Max Oefenkaarten -  Begrijpend lezen Groep 4

Max Oefenkaarten - Begrijpend lezen Groep 4

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten -  Spelling Groep 4 - Set 1

Max Oefenkaarten - Spelling Groep 4 - Set 1

€ 21,80 (incl. 21% BTW)
VisoDidac: Familieverhalen

VisoDidac: Familieverhalen

€ 24,90 (incl. 21% BTW)
Max Oefenkaarten - Begrijpend lezen Groep 3

Max Oefenkaarten - Begrijpend lezen Groep 3

€ 21,80 (incl. 21% BTW)