• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

Lynx


Train je waarnemingsvermogen
Zoek uit 400 afbeeldingen
Inclusief app
€36,95
Bestelnummer: 89176
Inhoud: Spelbord bestaande uit 9 puzzelstukken. 400 fotokaartjes (formaat 30 x 30 mm) met alledaagse voorwerpen. Zeshoekige doos voor de 400 fotokaartjes, 18 gekleurde kartonnen fiches (Ø 30 mm). Verpakt in een kartonnen opbergdoos (formaat 360 x 260 x 50 mm), inclusief handleiding en app. Vanaf 4 jaar.
Informatie

Vind als eerste de afbeeldingen op het speelbord

Een actiespel voor degene met het waarnemings- en reactievermogen van een Lynx. Het spelbord bestaat uit een puzzel met daarop in totaal 400 afbeeldingen. De 400 kleine fotokaartjes geven aan welke afbeelding gezocht moet worden. En dat is lang niet altijd eenvoudig! De negendelige puzzel wordt op tafel uitgelegd. Dit kan op verschillende manieren waardoor ieder spel weer anders is. De kleine fotokaartjes worden in de zeshoekige doos gedaan. Iedere speler krijgt 3 fiches van dezelfde kleur. Daarna pakt iedere speler blind 3 voorwerpen uit de zeshoekige doos. Dan begint het spel. Iedere speler zoekt op het grote speelbord naar zijn voorwerpen en legt een fiche op het speelbord. Wie het eerst zijn fiches kwijt is, heeft gewonnen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »