• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Het Lettercircus
Het Lettercircus €15,95

Het Lettercircus


30 Humoristische verhalen over alle letters en lettercombinaties
Lees- en kijkboek
Vanaf 4 jaar
€15,95
Bestelnummer: 88309
Inhoud: Lees- en doeboek, 69 pagina`s (formaat 250 x 170 mm). Vanaf 4 jaar.
Informatie

30 Humoristische verhalen over alle letters en lettercombinaties
Rian Visser, Mark Janssen

In Het Lettercircus komen in 30 humoristische verhalen alle letters en lettercombinaties aan de orde. De opzet van dit boek is om spelenderwijs de letters van het alfabet te leren. In elk hoofdstuk staat een letter centraal. Bij deze letter hoort een verhaaltje over Fien en Joep. Dit boek hoeft niet van begin tot het eind gelezen te worden maar de hoofdstukken kunnen door elkaar gelezen worden. De illustraties bij de hoofdstukken zijn eigenlijk zoekplaten waar je de letter uit het verhaal op verschillende manieren kan terugvinden.

Sommige letters hebben zich goed verstopt! Achterin het boek staan nog tips om spelenderwijs het alfabet te leren. Een wervelend doe- en leesboek voor nieuwsgierige kleuters vanaf 4 jaar. Met korte, duidelijke tips om Het Lettercircus nog effectiever te gebruiken, creatieve knutselideeën en leuke spelletjes, voor zowel op school, praktijk als thuis.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »