• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR

First Keys


Bevat een reeks oefeningen
Ontwikkeling van de woordenschat
Omgaan met het toetsenbord
€220,- €220,00
Bestelnummer: 58075
Inhoud:
Informatie

First Keys bevat een reeks oefeningen die de ontwikkeling van de woordenschat en het omgaan met het toetsenbord op een leuke manier stimuleert

Voor een optimale aansluiting op het leesonderwijs en het aanleren van de klank-teken-koppeling, zijn de Clevy-Dyscover layout en de bijbehorende klanken software in First Keys geïntegreerd. Spellingsoefeningen voor de lees en schrijfvaardigheid, auditieve feedback, persoonlijke instellingen, beloningen, met leerling volgsysteem, eigen oefeningen maken met de editor.

Widgit software is een innovatieve serie van software producten die met symbolen, foto’s en teksten werkt. Er zijn inmiddels meer dan 10.000 symbolen en men kan eigen plaatjes of foto’s toevoegen. Alle mogelijkheden van symboolgebruik op de computer worden met deze programma’s samengebracht. Spraakuitvoer versterkt de feedback. Deze samenhang van zowel visuele als auditieve ondersteuning is een effectieve methode voor het leren van taal. Het motiveert kinderen met een spraakbeperking zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Bovendien beleven leerkrachten en ouders plezier aan het maken van de symboolmaterialen.

Auditieve waarneming,Beginnende geletterdheid,Taalvaardigheden

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »