• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Een doos vol gevoelens
Een doos vol gevoelens €186,85

Een doos vol gevoelens


4 basisgevoelens: blij, bang, boos, verdrietig
Op een speelse manier leren kinderen gevoelens (h)erkennen, begrijpen en uiten
€186,85
Op voorraad
Bestelnummer: 87551
Inhoud: De set bevat een handleiding met kopieerbladen, 4 draagbare gevoelshuisjes, 4 maskers: 1 masker per gevoel dat zowel door kinderen als volwassenen gedragen kan worden, 17 vingerpopjes, 16 plaatjes met de gevoelsfiguren, 48 situatieplaatjes: 12 tekeningen per gevoel met een kort verhaal en vragen op de achterzijde, 4 grote platen met gevoelsfiguren, een gevoelsplaat (draaischijf), een cd met gevoelsgeladen muziek en een emo-meter. In een stevige opbergkoffer met handvat, formaat 432 mm x 319 mm x 105 mm.
Informatie

Vier basisgevoelens: blij, bang, boos, verdrietig

Een doos vol gevoelens is ontworpen om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te ondersteunen en is opgebouwd rond de vier basisgevoelens: blij, bang, boos, verdrietig. Op een speelse manier leren kinderen gevoelens (h)erkennen, begrijpen en uiten. Het beheersen van de basisgevoelens geeft jonge kinderen een eerste houvast tot een rijk emotioneel leven. De doos bevat een rijkdom aan activiteiten om verschillende jaren met kinderen rond gevoelens te kunnen werken.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »