• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
Afasiekoffer
Afasiekoffer €129,50

Afasiekoffer


8 basiskaartensets voor verschillende linguïstische oefeningen
Met verzamelde teksten in ringband
€129,50
Bestelnummer: 8702531
Inhoud: 8 basiskaarten sets voor verschillende linguïstische oefeningen. Met verzamelde teksten in ringband. Verpakt in een stevige kunststof koffer.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

De afasiekoffer staat klaar in de therapiekamer om daar te gebruiken en om mee te nemen voor huisbezoek en dan heb je de meest gebruikte materialen bij je voor een privé- of groepsbehandeling.

8 basiskaartensets
Deel 1. (hond-blaffen): zelfstandige naamwoorden-werkwoorden-associaties uit de dierenwereld voor de verwerking van de meest verschillende syntactische structuren en voor specifieke woordzoekoefeningen.

Deel 2. (anagrammen): anagrammen voor de behandeling van fonologische stoornissen en als klankverbetering.

Deel 3. (werkwoorden): actief spontaan gesproken oefeningen voor de verwerking van werkwoorden en hun vervoeging.

Deel 4. (tafel-meubelmaker): In het kader van de semantische relaties worden objecten van bepaalde zelfstandige naamwoorden ingedeeld. Afbeeldingen kunnen benoemd worden, onderverdelingen gevonden en woordkaarten ingedeeld.

Deel 5. (teksten): hier gaat het om de verwerking van teksten, leesbegrip, spraakbegrip en auditief waarnemingsvermogen. Speciaal gemaakt materiaal kan extra voor schriftelijke oefeningen worden gebruikt.

Deel 6. (deel-geheel): Bij dit kaartspel moeten deel-geheel betrekkingen gemaakt en de semantische begrippen worden gesorteerd.

Deel 7. (homoniem): woordkennis in het spraakgebruik als oefenmiddel. Voorbeeld: “Zoek een ander woord voor...“

Deel 8. (homofoon): hier wordt taalkundige flexibiliteit gevraagd, als de verschillende betekenissen van een woord worden gezocht.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »