• LEVERING IN NL & BE VIA POSTNL
  • GRATIS VERZENDING VANAF €150,00
  • BETALING VIA IDEAL, BANCONTACT OF FACTUUR
StoryBoards
StoryBoards €84,90

StoryBoards


StoryBoards is een hulpmiddel om kinderen met spraak- en communicatiestoornissen te helpen om hun vertelvaardigheid te ontwikkelen
€84,90
Bestelnummer: 79061
Inhoud: 8 Storyboards, 1 story card board, 60 verhalenkaarten, 6 lotto boards, 1 story planner (om te kopiëren), 1 kleuren dobbelsteen. Verpakt in een stevige kartonnen doos, inclusief handleiding.
Aanvullende informatie (PDF):
Informatie

StoryBoards is een hulpmiddel om kinderen met spraak- en communicatiestoornissen te helpen om hun vertelvaardigheid te ontwikkelen

Met het speelbord en de kleurrijke kaarten met afbeeldingen wordt het vertellen van een verhaal gevisualiseerd en leert het kind de goede volgorde van een verhaal te vertellen. Er zijn individuele speelborden voor 4 spelers, maar er kan ook met duo’s gespeeld worden. Elk verhaal is opgebouwd als volgt: op locatie, tijd, vervoer, voorwerp, gevoelens, weer en hebben hun eigen kleur.

Er zijn 2 niveaus, één met en één zonder tijdsbepaling. Met het spel wordt de woordenschat vergroot, actief luisteren aangemoedigd en eenvoudige verhalen opgeschreven, bijvoorbeeld over een schoolreisje of een vakantie. Individueel te gebruiken, in de groep met leerkracht en door logopedisten.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »